Beställ Paleo Nordic Reboot!Har du funderat på hur du äter och hur du mår? Har du funderat på om det finns ett samband med vad vi äter och vad vi presterar? Kan det vara så att det finns vissa saker som våra kroppar fungera bättre på än andra? Alla vet vi att det vi äter är också det som får oss att fungera, men om vi ständigt fyller på med fel bränsle så är det nog inte en underdrift att påstå att våra kroppar inte fungerar optimalt. Men vad är rätt bränsle? Vad är det vi ska äta för att vi ska fungera optimalt. En sak är säker och det är inte den processade, sockerrika och näringsfattiga maten som det flesta äter idag som är svaret. Våra kroppar är sedan 10.000-tals år sedan ja, t.o.m 100.000 år sedan programmerade att fungera på en bra mix av proteiner, fett och kolhydrater från näringsriktiga och äkta råvaror.

Beställ Nordic Paleo Reboot e-boken här!

Idag får vi till stor del vårt dagliga behov av energi från näringsfattiga kolhydrater som odlas på stora fält med massor av konstgödsel och med genmanipulerad gröda för att maximera skörden. Det är sådan mat som vi har ätit det senast 40-50 åren med följd av att vi har blivit sjukare och fetare. Vi har fått höra att kött är farligt, och vi är livrädda för fett, men vi tror att pasta, ris och potatis är hälsosam mat.  Vi äter sockrad fruktyoghurt med låg fetthalt och kolhydratrik musli till frukost som till största delen består av näringsfattiga kolhydrater som får vårt blodsocker att sticka upp som en raket. Långt innan lunch så är vi hungriga igen och då upplever vi att vi behöver något sött för att inte tappa fokus, dags för en bulle till kaffet och så håller vi på hela dagen. Blodsockret åker berg- och dalbana och humöret lika så! När det är dags att träna så måste vi dricka en energifylld (sockerfylld) dryck för att vi ska orka springa på löpbandet, sen efter ”träningen” dricker vi en ny sockrig dryck för att återhämta oss efter 60 minuter av lågintensiv träning som bara har gjort oss hungriga.

Tänk om man i stället åt det som vår kropp är designad att fungera optimalt på . Vi är gjorda för att ständigt använda fett som bränsle, protein som byggstenar för muskler och kroppens organ och kolhydrater för att kunna ha som reserv när vi behöver explosiv energi under en kort tid. Alltså en paleolitisk kost, en kost som våra förfäder åt under 100.000 år som samlare och jägare under stenåldern. Inte den sönderprocessade maten vi äter idag som får oss ständigt att sukta efter nästa sockerkick! Vi behöver helt enkelt reboota oss själva för att ta kontroll över våra egna kroppar.

Paleo Nordic Reboot är en 4 veckors omställningsperiod som är till för att rensa ut det som din kropp inte behöver och lära den att börja fungera precis som den är skapt att fungera på. Du kommer att få en 4 veckors meny med frukost, lunch och middag, tips på enkla och goda mellanmål. Bra mat att äta efter ett träningspass för att återhämta dig maximalt. När du äter paleolitiskt kommer du inte behöva fylla på med näringsfattiga kolhydrater före ett träningspass. Du kommer ständigt att ha tillräckligt med energi för att kunna genom föra ett 45-60 minuters varierande högintensivt träningspass som får din kropp att bli både stark, uthållig och explosiv. Har du onödiga kilon på kroppen så kommer du märka att de också försvinner.

Under Paleo Nordic Reboot kommer du att äta riktig mat, äta dig mätt och du kommer att äta varierat. Du kommer att äta kött från alla typer av djur, biff, fläsk, fågel, fisk och skaldjur. Du kommer att äta riktigt fett från djur- och växtriket, massor av ägg, nötter och bär, frukt, grönsaker och en del näringsriktiga rotsaker. Men inget mjöl, ris och potatis och absolut inget socker. Du kommer att dricka vatten, te och kaffe och känner du för det så kan du ta ett glas rödvin en kväll i veckan.  Syftet är helt enkelt att du ska hitta tillbaka till äkta mat som din kropp gillar och som den fungerar optimalt på.

Så är du beredd att reboota din kropp och få den att fungera som den är designad att fungera på sedan 100.000 år?

Fakta Paleo Nordic Reboot
Längd: 28 dagar
Pris: 99:- 

Beställ Nordic Paleo Reboot e-boken här!

Du får vid starten av Paleo Nordic Reboot en e-bok med recept, inköpsplanerare och en komplett frukost, lunch och middags meny för 4 veckor, sammanlagt 7 frukostar, 14 luncher och 21 middagar samt bra rätter att äta direkt efter träning för att maximera din återhämtning. Du får också massor av varianter på rätterna så du kan anpassa dem lite efter vad du har hemma och vad du gillar. Du får också en lista på palelolitiska råvaror som du kan ha som grund för kunna äta rätt även efter dessa 4 veckor. Du ska helt enklet ha alla verktyg för att du ska lyckas med din paleo reboot och få en kropp som fungerar som den är designad att göra.

• Recept på 7 frukostar, 14 luncher, 21 middagar
• Inköpsplanerare
• Komplett 4 veckors meny med frukost, lunch och middag

Beställ Nordic Paleo Reboot e-boken här!


37 comments

 1. Joanna Eriksson skriver:

  Hej,
  Jag vill jättegärna vara med i Paleo Reboot, men har inte hunnit signa up mig och beställa sakerna.
  Är det för sent för mig att göra det idag, med tanke på att det börjar idag ?
  Eller hinner jag ?

  Mvh Joanna Eriksson

 2. sebis skriver:

  När kommer träningsprogrammet. Har fått menyn och det ser mkt bra ut :-). Men hade tänkt köra ett lunchpass. Nu väntar jag tills passet blir tillgängligt för att kunna dra igång träningen.

  /Seb

 3. annbea skriver:

  Jag förstår inte riktigt hur träningsupplägget är tänkt. Ska man köra 2 pass/dag ute/gym?

 4. Paleo Nordic skriver:

  Du väljer om du vill träna på gym eller ute, men vist kör på och båda om du känner för det 😉

 5. Maria skriver:

  Hittade detta först nu !! Och blev jättesugen ..
  Är det försent att köpa paketet ??
  =)

 6. annbea skriver:

  Ok, då är jag med på tåget 🙂 satt här och fösökte få ihop två pass om dagen i kombination med matlagningen och studierna….nu känns det bättre, även om det idag kommer att bli två pass. Körde härliga intervaller på förmiddagen och nu väntar gymmet 😀 Vill även passa på att säga att maten är UNDERBAR! Till och med ungdomarna här hemma är nöjda och DET är ett gott betyg!

 7. Sophie skriver:

  Hej!
  Jag blev inspirerad!:)
  Finns det andra datum att sätta igång på?
  Sophie

 8. Christian skriver:

  Hej.

  Jag blev jättesugen på att testa men jag antar att det är försent? Eller?

 9. Fredrik skriver:

  Hej!
  Jag har glömt mitt lösenord så jag kommer inte in och jag hittar inget sätt att återfå ett lösenord, kan du hjälpa mig på nåt sätt?

 10. ia skriver:

  hej..

  har lust att pröva.. kan man köpa mnd paketet å bara köra på hemma utan att du kör? samt måste man träna så hårt som det skall göras… har dessvärre inte tiden 🙁

  tack för inspiration 🙂

  • Paleo Nordic skriver:

   Du betalar och laddar hem Reboot e-boken och kör igång. Jag tycker att du ska ta dig tid att träna också kör ett par tre gånger i veckan några av passen så mår du bättre.

 11. Asa skriver:

  Hej,
  Blir det helt nya recept? För då köper jag boken igen.

  Hälsn Åsa

 12. Lotta skriver:

  Behöver man köpa boken en gång till eller har man tillgång till de nya recepten??

 13. Loboman skriver:

  Har samma fråga som Asa och Lotta och undrar när de nya recepten kommer att vara tillgängliga?

 14. Lotta skriver:

  Ser framemot det 🙂 God fortsättning!!

 15. Ciccimo skriver:

  Gjorde paleo majonäsen idag o den smaka väldigt mkt olivolja. Det står att man ska ha en olja som inte har så mkt smak- har ngn ngt förlag på vilken som inte har det och hur länge håller den sig i kylskåpet?

 16. Fredrik skriver:

  Hej,
  Det här låter riktigt spännande. Jag tränar idag crossfit 3 dagar i veckan, hur funkar det med träningsprogramet??

 17. Lina K skriver:

  Hej!
  Jag vill verkligen testa det här!!
  Men min fråga är ang recepten. Jag tål inte banan och i många paleo recept jag läst är det ofta banan i… Är det så även i era recept? Isåfall känns det lite jobbigt..
  Mvh Lina K

 18. Maria skriver:

  Hej!
  Det här verkar väldigt intressant.

  Såg ett recept på sidan där fetaostkräm ingick som det var crème fraîche i. Hur ser recepten som man får tillgång till ut när det gäller mjölkprodukter?

  Pga en tarmsjukdom har jag börjat lägga om kosten, har tagit bort socker, vete och gått över till laktosfria mjölkprodukter. Då detta inte hjälpt så planerar jag nu att helt ta bort komjölk. Därav min fråga.

 19. Veronica skriver:

  Hej!

  Hittade er sida idag och blev genast intresserad! Men nu till frågan; kan man när som gå med, så att jag får tillgång till menyerna och upplägget av träningen?

 20. Lina K skriver:

  Nu har jag beställt! Känns kul! Kommer infon på mail eller via posten??

 21. Sellam Arefaine skriver:

  Hej
  Hittade er sida när jag letade efter mer information om paleo kost. Det låter väldigt intressant och lockade att kunna kombinera med träning. När börjar nästa tillfälle och vart anmäler jag mig.
  /S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *