Paleo Crunch – rå energi från Åre är 2013 års ToppMat!

arets_toppmat2

Vi är mycket glada över att tidningen ToppHälsa har utsett Paleo Crunch till 2013 års ToppMat med motiveringen:

”En supergod 100% ekologisk energibar fylld med naturlig energi – tillverkad av ett litet Åreföretag med hälsa som livstil. Kan det bli bättre?!

Fakta ToppHälsa priset!
ToppHälsa vill hylla de personer och produkter som de tycker har varit något alldeles extra hälsosamt under 2013 och som har gett hälsa, inspiration och träningsglädje till andra! 

Paleo Crunch är en 100% ekologisk raw energi bar tillverkad av Åreföretaget Paleo Nordic. Paleo Crunch är helt oprocessad, alltså den är tillverkad av råa nötter, frön, bär och frukt. Som vi hackar och pressar till grymt goda och näringsriktiga kakor. Allt är 100% ekologisk, helt glutenfritt, GMO fri och Raw food. Paleo Crunch är perfekt att ta före ett hårt träningspass, när man är ute på en tur, eller som ett mellanmål i vardagen när man inte hinner äta ett riktigt mål mat.

Paleo Crunch säljs på över 90 olika ställen i Sverige, Danmark och Norge, allt från kaffer, delis, sportbutiker, CrossFit boxar och webbshopar till vanliga gym och hälskostbutiker.

Paleo Crunch finns i 5 goda smaker som passar det flesta.
Raw Cocos – en god mix av rå kokos, nötter frön och dadlar. Lagom söt med en härlig textur av de  nötter och frön.

Raw Cacao – vi använder oss av soltorkade råa kakaobönor som vi mixar med dadlar, mineralrika nötter och frön till en god kaka med en vuxen smak.

Raw Mulberry – Mullbär är fyllda av antioxidanter och har en lätt syrlig smak som balanserar upp sötman från dadlarna. Sen ger de hela nötterna och fröna en god crunchighet.

Raw Pecan – mixen av pecan, carobfrön och vanilj ger en smak som slår det mesta på fikabordet. Sen att den är nyttig, näringsrik och har en härlig crunchighet gör bara allt bättre.

Raw Raspberry – rå hallon, en nypa rå vanilj ger en smak som många jämför med en hallongrotta fast utan det sliskiga. Som alla andra PaleoCrunch så innehåller den hela nötter och frön för att ge mer tuggmotstånd och bättre mättnadskänsla.

För mer info om Paleo Crunch och Paleo Nordic kontakta:

Micke Raittila – e-post: micke@paleonordic.se | mob: 0705226631

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *