Paleo Crunch naturlig rå energi från Åre

PALEOCRUNCH

Paleo Crunch – the raw energy bar. En energibar som är som om du plockat nötter, frön och frukt direkt i naturen och äter det.

Allt började i slutet av förra sommaren. Jag och min fru saknade ett bra mellanmål att ta med när vi var ute på fjället här hemma i Åre. Normalt så blev det en påse med nötter och lite torkad frukt som fick följa med på löp- och cykelrundorna. Men det var inte så praktiskt med att försöka få i sig lösa nötter och bita av torkad frukt när man springer och cyklar.

Vi började göra egna energibars med hackade nötter, torkad frukt, tillsatte lite nyttiga frön som pumpa- och sesamfrön och pressa det till kakor. Testade med olika smaksättningar och vi fastnade för rå kakao, kokos och mullbär.

Paleo Crunch är en 100% ekologisk raw energi bar. Som är helt oprocessard, alltså den är tillverkad av råa nötter, frön, bär och frukt. Som vi hackar och pressar till grymt goda och näringsriktiga kakor. Allt är 100% ekologisk, helt glutefritt, GMO fri och Raw food. Paleo Crunch är perfekt att ta före ett hårt träningspass, när man är ute på en tur, eller bara i vardagen när man inte hinner äta ett riktigt mål mat.

Paleo Crunch finns i tre smaker: Raw Raw Cocoa, Raw Coconut och Raw Mulberry.

THEBOXINTHEBOX

Nu söker också efter återförsäljare i Sverige som vill erbjuda sina kunder ett riktigt nyttigt och näringsriktig energi bar.

Vill du sälja den i din butik, gym, CrossFit Box eller webbshop maila oss på info@paleonordic.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *