CrossFit Jens Paleo Nordic Reboot erfarenhet…

CrossFit Jens delar med sig av sin Paleo Nordic Reboot.

Den 1 september började jag min resa i Paleo nordic reboot som skulle ta mig 30 dagar med strikt paleotisk kost. Redan innan jag började min resa åt jag till största delen paleo kost, dock inte till 100%. Men nu gällde det att gå in för det helt och hållet och ser hur min kropp reagerade på det.

          I.     Hur var energinivåerna?
          II.   Hur har det gått att träna under tiden?
          III. Har vikten ändrats?
          IV   Har det varit svårt/lätt?
          V.    Rekommenderar jag detta till andra?
          VI.  Vad händer nu för mig?”

Läs mer här: http://crossfitjens.se/2012/09/paleo-nordic-reboot-ar-slut-hur-det-har-det-gatt-foreefterbilder/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *