Paleo och ketos

Jag testade hur mycket ketoner jag hade i blodet idag på eftermiddagen, optimalt ska man göra det på morgonen, och inte alls förvånad så befinner jag mig i lätt ketos (ketos=optimal fettförbränning). Även om jag för att maximera min fettförbränning skulle behöva ligga på 1.5-3 mmol/L. Men då målet inte är att maximera min fettförbränning utan att maximera min träning så är jag nöjd med att konstatera att paleo kosten fungerar som den ska och att jag är till huvudsakligen en fettdriven människa! I morgon bitti ska jag kolla hur mitt keton värde är innan frukost och träning.

2 comments

  1. ejlijen@hotmail.com skriver:

    Vart har du köpt ketonmätaren? Har förstått att det går att köpa ketonstickor på Apoteket men de ger troligen inget värde. Tack på förhand.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *