Du kan gå med idag och förändra ditt sätt att se på mat och träning för alltid!

Du vet väll att du kan gå med i Paleo Nordic Reboot precis när du vill, som precis just nu!
http://www.paleonordic.se/products/paleo-nordic-reboot

Fakta Paleo Nordic Reboot
Längd: 28 dagar
Pris: 99:- 

Du får vid starten av Paleo Nordic Reboot en e-bok mailad till dig med recept, inköpsplanerare och en komplett frukost, lunch och middags meny för 4 veckor, sammanlagt 7 frukostar, 14 luncher, 21 middagar, 4 desserter och 5 mellanmål samt bra rätter att äta direkt efter träning för att maximera din återhämtning. Du får också massor av varianter på rätterna så du kan anpassa dem lite efter vad du har hemma och vad du gillar. Du får också en lista på palelolitiska råvaror som du kan ha som grund för kunna äta rätt även efter dessa 4 veckor. Under dessa 4 veckor så får du också dagliga tips som kommer att hjälpa dig att reboota din kropp. Du kommer även att få ett komplett 4 veckors träningsprogram för både gymet och för dig som vill träna hemma med bara din kropp som vikt. Du ska helt enklet ha alla verktyg för att du ska lyckas med din paleo reboot och få en kropp som fungerar som den är designad att göra.

 • Recept på 7 frukostar, 14 luncher, 21 middagar, 4 desserter och 5 mellanmål
• Inköpsplanerare
• Komplett 4 veckors meny med frukost, lunch och middag
• 4 veckor träningsprogram för både gymet och hemma
• Dagliga tips för att lyckas med din paleo reboot
• Möjlighet att ställa frågor via reboot bloggen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *