WOD#120719 – Styrkeuthålighet och What’s the WOD?

Jag måste erkänna att ibland när jag sticker till gymet så vet jag inte vad jag ska träna. Jag kör helt enkelt vad som känns bra just då. Som nu i morse, mina ben skriker av träningsvärk efter gårdagens 100 st Knäböj på 82,5kg. Så allt som hade med ben att göra var uteslutet. Men efter ett tag in i passet så kände jag ändå att, vist kan man klämma in lite mer riktig lyftning och inte bara fåfängs curlande. Så det var skönt att avsluta med 5 x 5 Power Clean + press bara för att visa att det är jag som bestämmer inte mina skakiga trötta ben 😉

 

1000m SkiErg

sen

6 x 8 Bänkpress smalt grepp + 8 Pull-ups med omvänt grepp.

sen

4 varv av:
16 Alt B.Curl +
8 Kabel T.press +
8 Push-upps

sen

5 x 5 Power Clean + press

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *