WOD#110929

1000m Concept2
sen
4 varv 10 BCurl + 10 KB TPress
sen
4 varv 12/12 Alt BCurl + 12 Bench Dips
sen
4 varv 8 Bench Press + max Pull-up
sen
4 varv 10/10 Renegate Row + 10/10 Alt. DB Bench Press
sen
4 varv 16 BB Rusian Twist + 8/8 KB Side Press

Idag fick överkroppen sig en omgång igen. Tack vare att jag kör 5 gym pass i veckan den här veckan så blir jag tvungen att splita lite på träningen. Man måste ge kroppen en chans att återhämta sig mellan passen. Sen märker jag att Progenex Recovery som jag dricker direkt efter träning fungerar riktigt bra. Även om den är lite för söt för mig, den innehåller lite socker, men bättre det än aspartam. Jag känner mig inte lika sliten på morgonen när jag ska i väg och träna som jag har gjort tidigare när jag har kört många hårda gym pass på raken och drack en ”vanlig” proteindrink efter träningen. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *