Massa goda LCHF recept!

I dag såg jag att expressen har skrivit en positiv artkel om LCHF och dom har till och med massa recept med i tidningen. Jag tror att Expressens Anna Bäsén, som alltid har varit negativ till LCHF, skruvar sig lite nu i sin redaktörsstol och funderar hur ska hon bemöta det här. Ska hon plötsligt bara glida med LCHF trenden lite skamset med svansen mellan benen eller ska hon skriva ett snorkigt inlägg på hennes medicinblogg om hur farligt LCHF är som hon har gjort tidigare! Jag hoppas på det första!

Skulle någon fortfarande tro att LCHF höjer det onda kolesterolet i blodet se då mitt kolesterolprov testresultat!

Här hittar du alla mina nyttiga och goda LCHF recept

Glad och platt mage med LCHF på expressen.se

7 Läckra LCHF-recept på expressen.se!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *