WOD#110923

1000m Concept2 + SkiErg 500m max
sen
4 x 8/8 Kettlebell Side press
sen
4 x 8 Overhead Squat
Sen
10 varv
4 BB Truster
6 Pull-up
8 Push-up

Idag slog det gymmet jag tränar på rekord i dumhet. Hela sommaren har jag fått höra att man måste vara försiktig när man ställer ner skivstången för det låter så mycket och att golvet där det är mening att man ska lyfta inte är gjort för att lyfta tungt på? Det är inte lätt att ställa ner 130kg stång när man kör marklyft. Lika lite som det är lätt att smyga ner 60kg efter 4 varvet på en MetCon med Power Clean. Nu så har dom tagit bort alla järn kettlebell för golvet tål inte att man ställer ner dom? Nu tycker dom att man ska träna med gummerade kettlebells istället, men dom är inte gjord för att cleana med eller någon övning som innebär att kettlebellen vilar mot underarmen. Vist det går väll om man fjompar med små vikter med allt över 20kg fungar inte. Undra vad som nästa regel är, svett förbud, obligatoriska tajts, alla övningar ska köras i maskin eller ståendes på en pilatesboll.

Kolla in hur det kan vara på en gymkedja i USA:
The Daily Show with Jon Stewart

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *