Köttbullar med gräddsås och blomkålsmos

Vem gillar inte köttbullar med gräddsås, och ett av det bästa LCHF tillbehören, blomkålsmos. Jag gör mina köttbullar så här. köttfärs, en skvätt grädde, finhackad lök som jag steker mjuk i smör innan jag har den i köttbulssmeten, ett par teskedar dijonsenap, ett ägg, salt och peppare. Jag rör i allt, rullar goa bullar. Steker dom i smör. Sen gör jag en god gräddås i samma panna som jag har stekt köttbullarna så här. En klick smör, finhackad gullök, fräs fräs fräs, massa grädde. Puttra puttra puttra. Salt peppar. Färdig. Mosen gör man på en kvart. Koka blomkålen i saltat vatten i 10-12 minuter. Mosa blomkålen, ha i grädde och smör. Smaka av med salt och peppar.

One comment

  1. Cindy skriver:

    Såg riktigt gott ut, enkelt och snabbt också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *