Sveriges godaste hamburgare, nu ännu godare!

Sveriges godaste hamburgare, nu ännu godare! Gör en smet på köttfärs, riven parmesan, olivilja, salt och peppar. Forma dom till goa 120-140g burgare. Jag har en riktigt bra liten hanburger press för detta. Grillat är godast, så självklart grillar jag dom. Gör en riktig guacamole, stek bacon, skiva tomat och gurka. Gör en god dressing på majonäs, chilisås och lite kryddor. Servera som på bilden med lager på lager med tillbehör, och ett grovt och nyttigt bröd. Om du bara äter hälften av brödet så får du i dig ca 12 g kolhydrater men 30g proteiner och 40 gram fett!

One comment

  1. Christoffer(Paleo 2.0) skriver:

    Ser ju bra god ut 🙂
    Får bli något att testa framöver.

    Tack för den Levstarkt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *