Att promenera sig smal funkar inte!

Som jag skriver i mina 10 goda råd ”Många tror felaktigt att man kan promenera sig smal, det kommer aldrig att gå, då skillnaden mellan att gå en timme mot att sitta framför datorn är ca 100kalorier, för att tappa 1/2 kg kroppsfett måste man bränna ca 4000kalorier alltså 40 timmars promenerade.” Och här har ni en studie som bekräftar det! Den visar att kvinnor som genomför 300timmar/år av lågintensiv konditionsträning går ner snitt 2,5kg på ett år! Exercise Effect on Weight and Body Fat in Men and Women

2 comments

  1. Linnea skriver:

    Isådannafall är inte bantning så mycket bättre då de flesta studier inte visar något bättre resultat än så. P

    • levstarkt skriver:

      Jag håller med dig, det är därför jag förespråkar en medveten LCHF kost i kombination med intervall styrketräning för att få till en livsstils förändring som inte bara är en kortsiktig lösning för att gå ner i vikt utan något man kan ha som livsstil resten av livet. Ät rätt, träna rätt, svårare än så behöver det inte vara!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *