Två nya Paleo Crunch smaker!

PaleoCrunch_nyasmaker

Två nya smaker på Paleo Crunch!
När jag började ta fram de nya smakerna hade jag en idé och det var att göra dom absolut godaste raw food energibarsen jag kunde tänka mig men ändå med maximalt med naturlig rå energi. Dom skulle ha samma härliga textur av hela nötter och frön som de tidigare smakerna, samma runda balanserade sötma. Men smakerna skulle attrahera personer som gillade mer fylligare smaker. Smaker som man oftast hittar på caféer än frukthyllan. Två smaker som skulle passa bra både när du var sugen på ett gott mellanmål men också när du var på en lång löptur på fjället. Jag lät många av mina långdistans löpande vänner testa dem på olika ultra maraton i fjällen. Riktigt långa cykellopp och IronMan Kalmar. Själv så åt jag och mina lagkompisar dem under Tough Viking. Jag bjöd också på de nya smakerna istället för dessert efter många goda middagar under sommaren. Vi diskuterade smakerna och skruvade på recepten. Till sist så blev det två smaker som gick hem som segrare.

Paleo Crunch Raw Raspberry
Har en fräscha lätt syrliga smaken av färska hallon med en liten touch av rå vanilj som både ger extra energi under lång tid och som utan problem ersatt en hallonpaj på en middag.

Paleo Crunch Raw Pecan Nut
Har en rund och fyllig smak av pekannöt och kola. Löjligt god till en kopp kaffe på fjället eller i farten de dagar du slarvar med maten med ändå vill få ut maximalt av din dag.

http://www.paleonordic.se/collections/alla-produkter/paleo-crunch

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *