Paleo Crunch – 100% raw energy

Sen i somras har jag jobbat på en bra energi kaka som inte innehåller några tillsatser, inget tillsatt socker, inge gluten. Utan bara helt oprocessade ekologiska nötter, frön och frukt. Nu börjar den bli färdig. Vi har låtit många av våra facebook vänner testa den och dom har verkligen gillat den.

Tanken med Paleo Crunchen är att det ska vara en högenergiprodukt, kanske inget du tar som ett mellanmål, utan mer när du behöver den där extra energi för att klara av det där riktigt håra träningspasset. Eller lite som nödenergi när allt kör ihop sig och du helt enkelt inte hinner med att äta ett riktigt mål mat. Det är då Paleo Crunchen är som bäst.

Nu håller vi på för fullt att ta fram förpackningar och med lite flyt så finns den att beställa på Paleonordic webbshopen före jul.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *