WOD#120219 – Styrka/uthållighet + veckans t-shirt

Jag har så gott som alltid på mig svarta kläder när jag tränar. När någon frågar varför. Så svarar jag – För att mitt fett ska känna att det är på väg mot sin egen begravning 🙂 Så nu kan du beställa min egen designade ”fett på väg mot begravings” t-shirt på min t-shirt shop! Jag ska försöka hinna med att göra en ny design varje vecka. Redan nu hittar du massa olika sköna och tänkvärda tryck som jag har designat på massa olika plagg i t-shirt shoppen.
Obs, T-shirt shoppen är inte samma sak som areaventyr.se som är min outdoor butik i Åre och på nätet. T-shirtsen säljer jag genom mitt andra bolag Paleo Nordic som också driver den här bloggen.

WOD#120219 – Styrka/uthållighet

Uppvärming
1000m SkiErg + Dynamisk uppvärmning

Styrka A
5 x 5 Bänkpress

Styrka B
5×5 Push-press

MetCon
Amrap 10 minuter av följande:
6 Pull-up
8 Push-upp
10 Kettlebell Swing 24kg

Cash-out
Rehab träning axlar

 

7 comments

 1. christerk skriver:

  Haha cool text, fräck touch med kettlebellen i texten.
  /Christer K

 2. christerk skriver:

  Hmm glömde läste om ett ordstäv eller uttryck som USM eller Nvy Seal kör med. Brukar själv ha det i tanken när man kör en AMRAP och det börjar bli tungt. Då kommer detta uttryck i mina tankar som mental peppning. Det lyder ”If you going through hell, keep going” 😉

  /Christer K

 3. EvaEkelof skriver:

  Navy-seal uttrycket, gärna med en kettlebell, på ett ”dam”-linne vill jag ha :-).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *