WOD#120310 – Open WOD 12.3 och CrossFit Östersund

Vilket gäng med sköna människor! Viken CrossFit box! Vilket välkomnande! Idag åkte jag med min fru och Viggo Vilde Viking till Östersund och till CrossFit Östersund för att köra Opend WOD 12.3. De flesta ”vanliga” gym är lite stelt och med reserverad stämning. Men inte här, glatt och öppet det är bara förnamnet. Skulle jag bott i Östersund så vet jag i alla fall vart jag skulle tränat. Och om det är så här på alla CrossFit Boxar i Sverige så förstår jag varför alla blir så sålda på CrossFit träning, för det är inte bara träning utan också en grym gemenskapen som gör CrossFit till vad det är.

Men som sagt jag var här för att göra Open WOD 12.3 en 18 minuters AMRAP av 15st box-jump 60cm låda, 12st Push-press med 52kg på stången och 9st Toes-to-bar. Jag fick några bra Toes-to-bar tips av Christian “Kryckan” Hedlund som äger CrossFit Östersund innan WODen. För jag aldrig har haft möjligheten att köra Toes-to-bar tidigare. Sen var det bara att ladda och ge järnet. Jag lyckades skrapa ihop 4 varv + 13 box-jumps, jag var inställd på att fixa 4 varva. Så jag är mer än nöjd. Så här efteråt så känner jag att jag nog hade kunnat göra 1 varv till bara jag hade haft mer tid på att träna Toes-to-bar som var det som sinkade mig idag. Men det bäst av allt var stämningen i boxen, med peppande tillrop under WODen från många andra som var där utan att tävla idag, min fru Lotten passa på att köra en 10 minuters AMRAP med Wall-ball, utfallsteg och sit-ups, och Viggo fick leka med stenbublingar (Grå/svarta medicin bollar), en riktig familjeaktivitet helt enkelt 😉

CrossFit Östersund tack för att jag fick komma förbi och träna med er. Det här var absolut inte sista gången, och du som bor i Östersund rör på fläsket och ta dig till Fröjavägen 15 på Frösön det är här allt det roliga börjar!

WOD#120310 – Open WOD 12.3
Complete as many rounds and reps as possible in 18 minutes of:
15 Box jumps (M 24″ box / F 20″ box)
12 Push press (M 115 lb / F 75 lb)
9 Toes-to-bar

Mitt resultat: 4 varv + 13 box-jump vad blir ditt?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *