WOD#120309 teknikträning och Open WOD 12.3 prepp


I morgon ska jag till CrossFit Östersund för att köra CrossFit Games Open WOD 12.3. För på Gold´s här i Åre så har dom inte någon pullupstång som sitter tillräckligt högt eller så sitter den för nära väggen för att man ska kunna köra Toes-to-bar som är en av 3 delmoment i veckans tävlings WOD. Det ska bli riktigt kul att hälsa på hos CrossFit Östersund, för det kommer faktiskt bli första gången någonsin som jag är i en CrossFit box. Jag har ju frifräsat med min CrossFit träning på egenhand nu i över ett år.

Idag så blev det lite prepp inför morgondagen. Jag vill testa alla moment i Open WOD 12.3 som är en AMRAM under 18 minuter av följande 15 st Box-jump på 60cm box, sen 12 push-press med 52,5 kg på stången efter det 9 Toes-to-bar. Jag har aldrig gjort en Toes-to-bar så imorgon får jag nog börja med att försöka hitta rätt teknik innan jag kör i gång med själva WODEen. Box-jump ingen problem, push-press 52,5kg ingen problem att köra 12 st, men jag kommer nog att bryta ner dom i 3×4 eller kanske till och med 4×3 det sista varven. Det enda jag är lite nervös inför är som sagt Toes-to-bar. Men hur svårt kan det vara?!

Ska du testa att köra Open WOD 12.3 kolla gärna in filmen ovan. Den innehåller massa bra tips hur du preppar inför WODen.

WOD#120309 teknikträning och Open WOD 12.3 prepp
1000m Concept2

3 x 15 box-jump

12-12-4-4-4-3-3-3-3 Puch-press

Lite blandade pull-ups och försök till Toes-to-bar.

5 min Dubbel-under träning

5 minuter träningscykel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *