Muskelmat Paleo style

Den här salladen är en av mina absoluta favoriter. Ruccolamix med tomat, avokado, mango och rostade pinjenötter med en dressing på olivolja och balsamvinäger, salt och peppar. Till den här salladen kan man äta vilket kött som helst. Idag blev det fläskkaré.

2 comments

  1. Cindy skriver:

    Ser gott ut! Men vad är skillnaden på Paleo och LCHF?

  2. levstarkt skriver:

    Paleo är stenålderskost, alltså kost baserad på naturliga oprocessade råvaror, som kött, fågel, fisk, bär, nötter, grönsaker, frukt och en del rotsaker. Altås en lågkolhydratkost utan LCHFens grädde och smör. Jag känner att jag vill testa att få med lite mer frukt i min kost och mindre mejeriprodukter. Bara för att se hur jag mår av det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *