Den ultimata spellistan för maximal styrka!

För mig så är vilken musik jag lyssnar på otroligt viktig för att jag ska prestera maximalt. Jag är allergisk mot globo gymens smurfhitt spellistor med skit musik. Så rätt musik i lurarna gör underverk. Test den här spellistan nästa gång du ska maxa, jag lovar att det funkar!

The CrossFit mix Spotify spellista!

Clutch – Electric Worry
Default – It Only Hurts
Danko Jones – Had Enough
Monster Magnet – Space Lord
Clutch – The Mob Goes Wild
Mustasch – Down In Black
Backyard Babies – Minus Celsius
Ministry – Jesus Built My Hotrod
Kyuss – Green Machine
Fu Manchu – Eatin’ Dust
Theory Of A Deadman – Lowlife
Theory Of A Deadman – Bad Girlfriend – Explicit
Trapt – Headstrong
Smile Empty Soul – Silhouettes – Edited Album Version
AWOLNATION – Sail

2 comments

  1. Håkan skriver:

    klockren lista, hade lagt till Five finger death punch – Under and over it bara så hade den vart perfekt.

  2. magnus skriver:

    Please allow me to adjust my pants… Kul att du lyssnar på Clucth de är en favorit hos mig också (speciellt den skivan). Kyuss, Fu Manchu anar jag en stoner rock ådra där? Down är annars en grym grupp, lifer, stone the crow, loosing all mfl de har en mängd grymma låtar. Curl of the Burl ifrån Mastodons senaste är en låt med lite stoner stuk som jag gillar skarpt. Annars kanske du kan kanalisera ilskan över gymmusiken som bränsle vid träningen..?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *